ΠΑΡΚΕΤΑ ΠΡΙΓΚΟΥΡΗΣ

Δάπεδα Ημιμασίφ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΗΧΗΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Εντυπωσιάστε φίλους και καλεσμένους, διοργανώνοντας θεαματικές εκδηλώσεις, αξέχαστα πάρτι και διασκεδαστικά events.

ΦΩΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Η Mystique Sound & Lighting αναλαμβάνει να σχεδιάσει με φαντασία, υπευθυνότητα και επαγγελματισμό τον κατάλληλο φωτισμό, μετατρέποντας την εκδήλωσή σας σε ένα ονειρεμένο τοπίο.

SPECIAL EFFECTS

Τα εντυπωσιακά ειδικά εφέ που παρέχει η Mystique Sound & Lighting, δίνουν ιδιαίτερο χρώμα και ξεχωριστή λάμψη στην εκδήλωσή σας, χαρίζοντας μοναδικές εμπειρίες σε εσάς και τους καλεσμένους σας!

ΕΝΑΕΡΙΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ

Κάντε ξεχωριστή τη δική σας ιδιαίτερη στιγμή και προκαλέστε έκπληξη στους προσκεκλημένους σας, γεμίζοντας τον ουρανό με χρώμα και φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα.

ΦΩΤΙΖΟΜΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΑΜΟΥ

Προσαρμοσμένη στις νέες τάσεις παγκοσμίως, η Mystique Sound & Lighting σας παρέχει φωτιζόμενα γράμματα γάμου που εγγυώνται ένα απολαυστικό αποτέλεσμα για εσάς και το ταίρι σας!

δάπεδα ημιμασίφ

Δάπεδα Ημιμασίφ / Προγυαλισμένα

Το πλωτό ή προγυαλισμένο ημιμασίφ πάτωμα αποτελεί την ιδανική λύση όταν χρόνος και οι προδιαγραφές το απαιτούν, ενώ διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και διαστάσεων. H επάνω επιφάνεια του δαπέδου αποτελείται από φυσικό ξύλο πάχους 4 mm, το μεσαίο τμήμα από λευκό ξύλο πεύκο ή έλατο και το κάτω μέρος από κόντρα πλακέ για να βοηθάει το δάπεδο να μην πετσικάρει.

Τα βασικά πλεονεκτήματα του πλωτού ή προγυαλισμένου δαπέδου είναι η γρήγορη και οικονομική τοποθέτησή του καθώς δεν απαιτούνται οι επιπλέον διαδικασίες του τριψίματος και του γυαλίσματος. Ένας ακόμα λόγος να επιλέξει κανείς τον τύπο αυτού του πατώματος είναι η δυνατότητά του να τοποθετείται σε χώρους με περιορισμένο ύψος.

Επιπλέον είναι η κατάλληλη επιλογή για χρήση σε ενδοδαπέδια θέρμανση ενώ η τοποθέτηση τους είναι το ίδιο εύκολη με τα δάπεδα laminate καθώς τοποθετούνται με τον ίδιο τρόπο (πλωτά πάνω σε υπόστρωμα).

Ένας ακόμα λόγος να επιλέξει κανείς αυτού του είδους δάπεδο είναι η δυνατότητα που έχει να γίνει ξανά σαν καινούργιο καθώς μπορεί να τριφτεί 2-3 φορές κατά την διάρκεια της ζωής του.

H ονομασία του προέρχεται από την χρήση 3 διαφορετικών στρώσεων για την παρασκευή του.

Η εμφανή : Το πάχος της ποικίλει μεταξύ 2,5mm και 6mm. Στις περισσότερες των περιπτώσεων το πάχος είναι κοντά στα 3,2mm. Είναι η μόνη ορατή στρώση η στρώση ξύλου.

Ενδιάμεση : Κατασκευάζεται από λεπτοσάνιδες ξυλείας κωνοφόρων κατώτερης ποιότητας ή από μικρού πάχους κόντρα πλακέ. Συνήθως τα ευρωπαϊκής παρασκευής δάπεδα κατασκευάζονται από λεπτοσάνιδη ξυλεία.

Kατώτερη : Είναι μια στρώση λεπτή από κατά κανόνα ξύλο κωνοφόρων που στοχεύει στην σταθεροποίηση της σανίδας.

Ταυτόχρονα, απόλυτα φιλικό στον άνθρωπο επειδή περιέχει λιγότερες χημικές ουσίες, αποδίδοντας μηδενικές επιβλαβείς αναθυμιάσεις, πλήρως εναρμονισμένο με τις πρόσφατες οδηγίες της Ε.Ο.Κ.

Προγυαλισμένα μονοσάνιδα

(Δρυς, Ιρόκο, Καρυδιά, ρουστίκ, Bevellen, Lacquered, White Oiled)

Προγυαλισμένα μονοσάνιδα

Προγυαλισμένα δισάνιδα

(Δρυς, Brushed and Oiled, Lacquered, Smoked, Ντουσιέ, Ιρόκο, Αfrormosia, Merbau)

Προγυαλισμένα δισάνιδα

Προγυαλισμένα τρισάνιδα

( Δρυς, Οξυά. Σφένδαμος, Ιρόκο, Ντουσιέ, Βέγκε, Μeister Κερασιά, Meister Καρυδιά)

Προγυαλισμένα τρισάνιδα

Ευχαριστούμε όλο το team, για την υπέροχη οργάνωση του γάμο μας! Θα μας μείνει αξέχαστη η καλύτερη ημέρα της ζωής μας! Από που να πρωτοξεκινήσω...από τον φοβέρο DJ Βασίλη; Από τον εκπληκτικό φωτισμό καθόλη τη διάρκεια του γλεντιού; Για τις κόρνες, τους καπνούς και τις εκπλήξεις που μας επιφυλάξατε; Για όσους έχουν ακόμα επιφυλάξεις, σας συστήνω ένα ραντεβού να γνωρίσετε τα παιδιά από κοντά και αμέσως θα καταλάβετε ότι έχετε βρεθεί με τους κατάλληλους ανθρώπους!

- Chris Zioviris

- Chris Zioviris

Παιδιά σας ευχαριστούμε για τη τέλεια δουλειά που κάνατε στο γάμο μας! Επαγγελματίες απο την αρχή μέχρι το τέλος. Ανεβάσατε το κέφι, στήσατε απίθανο φωτισμό στο κέντρο και μας εκπλήξατε ευχάριστα με τα μίνι μπόνους που φέρατε( κόρνες, καπνούς κλπ). Ο dj Βασίλης εξαιρετικός, κατάλαβε απο το ραντεβού που κάναμε πως θέλουμε να κινηθεί και τι μας αρέσει να ακούμε. Συστήνω ανεπιφύλακτα!!

- Maria Malifatouratzi

- Maria Malifatouratzi

Παιδιά ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλα, την οργάνωση σας, τις εκπλήξεις που μας κάνατε, θα μας μείνει αξέχαστη η βραδια του γάμου μας !!! μαζί με την Joanna Kovatsi σας ευχόμαστε τα καλύτερα !!! Mystique η καλύτερη ομάδα, επαγγελματίες τα καλύτερα παιδιά !!!!

- Theodosis Palaiokaritis

- Theodosis Palaiokaritis

Οι καλύτεροι για γλέντι μέχρι την ανατολή του ηλίου.

- Stella Gavala Kydonaki

- Stella Gavala Kydonaki

Υπέροχη η δουλειά σας παιδιά. Σας ευχαριστούμε πάααρα πολύ για την εξαιρετική βραδιά που μας χαρίσατε στον γαμο μας. Εις το επανιδείν.

- Roz Simadoura

- Roz Simadoura

Οι καλύτεροι και επαγγελματίες στην δουλειά τους!!! Μπραβο παιδιά!!! Ευχαριστούμε που κάνετε την πιο όμορφη μέρα της ζωής μας, ακόμα καλύτερη!!!!
Συνεχίστε έτσι!!!!

- Vicky Mpelesi

- Vicky Mpelesi

 • Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΑΣ

  Θεσσαλονίκης 15-17, Αθήνα - Θησείο, ΤΚ. 11851
 • ΤΗΛΕΦΩΝΑ

  210 3453115
 • ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

  Δευτέρα - Παρασκευή 09.00 - 15.00
  Απογεύματα και Σάββατο κατόπιν ραντεβού
 • EMAIL

  info@prigkouris.gr

FOLLOW US

Παρκέτα Πρίγκουρης. Copyright, all rights reserved, Web site & Seo promotion by Galaxynet. Galaxynet since 1995 - 2019.