ΠΑΡΚΕΤΑ ΠΡΙΓΚΟΥΡΗΣ

ΔΑΠΕΔΑ VINYL

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΗΧΗΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Εντυπωσιάστε φίλους και καλεσμένους, διοργανώνοντας θεαματικές εκδηλώσεις, αξέχαστα πάρτι και διασκεδαστικά events.

ΦΩΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Η Mystique Sound & Lighting αναλαμβάνει να σχεδιάσει με φαντασία, υπευθυνότητα και επαγγελματισμό τον κατάλληλο φωτισμό, μετατρέποντας την εκδήλωσή σας σε ένα ονειρεμένο τοπίο.

SPECIAL EFFECTS

Τα εντυπωσιακά ειδικά εφέ που παρέχει η Mystique Sound & Lighting, δίνουν ιδιαίτερο χρώμα και ξεχωριστή λάμψη στην εκδήλωσή σας, χαρίζοντας μοναδικές εμπειρίες σε εσάς και τους καλεσμένους σας!

ΕΝΑΕΡΙΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ

Κάντε ξεχωριστή τη δική σας ιδιαίτερη στιγμή και προκαλέστε έκπληξη στους προσκεκλημένους σας, γεμίζοντας τον ουρανό με χρώμα και φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα.

ΦΩΤΙΖΟΜΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΑΜΟΥ

Προσαρμοσμένη στις νέες τάσεις παγκοσμίως, η Mystique Sound & Lighting σας παρέχει φωτιζόμενα γράμματα γάμου που εγγυώνται ένα απολαυστικό αποτέλεσμα για εσάς και το ταίρι σας!

δάπεδα κολλητά

Δάπεδα Βινυλικά

Τα βινυλικά δάπεδα, αποτελούν μια σύγχρονη και οικονομική λύση υψηλών προδιαγραφών και προορίζονται για κολλητή τοποθέτηση. Είναι πλήρως αδιάβροχα, ικανά να ανταπεξέλθουν ακόμα και στις πιο απαιτητικές χρήσεις επαγγελματικών χώρων.

Στα πλεονεκτήματά τους είναι η φυσική τους εμφάνιση, η ευκολία στη συντήρηση και τον καθαρισμό και η ευρεία γκάμα των σχεδίων, κλασικά και μοντέρνα, οι ιδιότητες μείωσης του θορύβου, αλλά και το γεγονός ότι προσφέρουν μια ζεστή και απαλή επιφάνεια για να περπατήσετε.

Θεωρούνται άριστα για ανακαινίσεις καθώς μπορούν να τοποθετηθούν με μαγνητική κόλλα πάνω από την υπάρχουσα επίστρωση επίπεδου δαπέδου.

Διαθέτουμε τρεις σειρές βινυλικών δαπέδων. Η σειρά "Premium" που προσφέρει την κορυφαία ποιότητα Class 42 και προορίζεται κυρίως για επαγγελματική χρήση και την σειρά "Economy" Class 31, ιδανική για οικιακή ή ελαφρά επαγγελματική χρήση καθώς και το νέας γενιάς αδιάβροχο δάπεδο εσωτερικού χώρου από wpc και βινύλιο με υπόστρωμα από καουτσούκ. Είναι κατάλληλο για οποιαδήποτε εσωτερική χρήση. Δεν χρειάζεται επιπλέον έξοδα για κόλλα και υπόστρωμα ενώ τοποθετείται ακόμα και πάνω σε πλακάκια.

Τα νέας γενιάς κουμπωτά βινυλικά δάπεδα διαθέτουν μία σειρά από πλεονεκτήματα - πιστοποιητικά όπως:

-Πιστοποιητικό βραδυκαυστίας
-Πιστοποιητικό σταθερότητας διαστάσεων
-Πιστοποιητικό για ροδάκια όπως καρέκλες - βαλίτσες
-Πιστοποιητικό αντιολισθητικότητας
-Πιστοποιητικό σταθερότητας υλικού ακόμα και υπό πίεση μεγάλων φορτίων βάρους
-Πιστοποιητικό χρώματος από ηλιακή ακτινοβολία
-Πιστοποιητικό μη τοξικότητας
-Πιστοποιητικό ότι δεν περιέχει φορμαλδεΰδη
-Πιστοποιητικό αντοχής στη τριβή
-Πιστοποιητικό αντοχής στη κρούση
-Πιστοποιητικό ISO 9000
-Πιστοποιητικό ISO 14000
-Πιστοποιητικό περί οικολογικού προϊόντος
-Πιστοποιητικό τήρησης τήρησης Ευρωπαϊκών προτύπων (CE)

Λόγω της ιδιαιτερότητας του υλικού (wpc με βινύλιο - lvt καθώς και το υπόστρωμα από καουτσούκ) σας προσφέρει μία σειρά από πλεονεκτήματα όπως:

-Είναι αδιάβροχο
-Παρέχει ηχομόνωση
-Είναι θερμομονωτικό
-Δεν αναπτύσσει μικρόβια όπως μούχλα

Vinyl Economy

Vinyl Economy

Vinyl Premium

Vinyl Premium

Vinyl WPC

Vinyl WPC

Ευχαριστούμε όλο το team, για την υπέροχη οργάνωση του γάμο μας! Θα μας μείνει αξέχαστη η καλύτερη ημέρα της ζωής μας! Από που να πρωτοξεκινήσω...από τον φοβέρο DJ Βασίλη; Από τον εκπληκτικό φωτισμό καθόλη τη διάρκεια του γλεντιού; Για τις κόρνες, τους καπνούς και τις εκπλήξεις που μας επιφυλάξατε; Για όσους έχουν ακόμα επιφυλάξεις, σας συστήνω ένα ραντεβού να γνωρίσετε τα παιδιά από κοντά και αμέσως θα καταλάβετε ότι έχετε βρεθεί με τους κατάλληλους ανθρώπους!

- Chris Zioviris

- Chris Zioviris

Παιδιά σας ευχαριστούμε για τη τέλεια δουλειά που κάνατε στο γάμο μας! Επαγγελματίες απο την αρχή μέχρι το τέλος. Ανεβάσατε το κέφι, στήσατε απίθανο φωτισμό στο κέντρο και μας εκπλήξατε ευχάριστα με τα μίνι μπόνους που φέρατε( κόρνες, καπνούς κλπ). Ο dj Βασίλης εξαιρετικός, κατάλαβε απο το ραντεβού που κάναμε πως θέλουμε να κινηθεί και τι μας αρέσει να ακούμε. Συστήνω ανεπιφύλακτα!!

- Maria Malifatouratzi

- Maria Malifatouratzi

Παιδιά ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλα, την οργάνωση σας, τις εκπλήξεις που μας κάνατε, θα μας μείνει αξέχαστη η βραδια του γάμου μας !!! μαζί με την Joanna Kovatsi σας ευχόμαστε τα καλύτερα !!! Mystique η καλύτερη ομάδα, επαγγελματίες τα καλύτερα παιδιά !!!!

- Theodosis Palaiokaritis

- Theodosis Palaiokaritis

Οι καλύτεροι για γλέντι μέχρι την ανατολή του ηλίου.

- Stella Gavala Kydonaki

- Stella Gavala Kydonaki

Υπέροχη η δουλειά σας παιδιά. Σας ευχαριστούμε πάααρα πολύ για την εξαιρετική βραδιά που μας χαρίσατε στον γαμο μας. Εις το επανιδείν.

- Roz Simadoura

- Roz Simadoura

Οι καλύτεροι και επαγγελματίες στην δουλειά τους!!! Μπραβο παιδιά!!! Ευχαριστούμε που κάνετε την πιο όμορφη μέρα της ζωής μας, ακόμα καλύτερη!!!!
Συνεχίστε έτσι!!!!

- Vicky Mpelesi

- Vicky Mpelesi

 • Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΑΣ

  Θεσσαλονίκης 15-17, Αθήνα - Θησείο, ΤΚ. 11851
 • ΤΗΛΕΦΩΝΑ

  210 3453115
 • ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

  Δευτέρα - Παρασκευή 09.00 - 15.00
  Απογεύματα και Σάββατο κατόπιν ραντεβού
 • EMAIL

  info@prigkouris.gr

FOLLOW US

Παρκέτα Πρίγκουρης. Copyright, all rights reserved, Web site & Seo promotion by Galaxynet. Galaxynet since 1995 - 2019.